De Heen

Kamperen op de Steenbergse Vliet

Op de grens van Noord-Brabant en Zeeland ligt het plaatsje de Heen. Hier ligt de bakermat van de kampeervlotten. In 1998 introduceerde Jos Akkermans, eigenaar van Akkermans leisure & golf, dit concept en werd hiermee genomineerd voor de Nationale Toerismeprijs.

De vlotten liggen verscholen in het riet van de Steenbergse Vliet. Bij het vertrekpunt komt u direct al het monumentale sluizencomplex "Beneden Sas" tegen. Deze sluis is opgenomen op de monumentenlijst van de Europese Unie. Vanaf dit punt kunt u een wandeltocht maken door natuurgebied de Dintelse Gorzen. Ook vissers kunnen hier uitstekend terecht. Discovery Channel maakte op deze locatie zelfs een snoekbaars special.

Wat is er zoal te doen?

De Zeeuwse kust is vanaf hier goed bereikbaar. Naast natuur biedt de directe omgeving een aantal interessante steden. Zo kunt u een bezoek brengen aan het historische centrum van Bergen op Zoom, onlangs verkozen tot Beste binnenstad van Nederland. Ook zijn Antwerpen en Breda binnen 40 minuten te bereiken. Op het terrein van activiteitencentrum Akkermans leisure & golf is tevens een  par 3 golfbaan met driving-range en oefengreens aanwezig. Ook kunt u hier de Bunker Escape spelen. Een escaperoom die gesitueerd is in een bunker uit WOII

Bij het pittoreske restaurant Beneden Sas kunt u terecht voor een heerlijke lunch of diner of gewoon genieten op het terras met uitzicht op de monumentale sluis. 

Voorzieningen


Kenmerken

Reserveren

U kunt gemakkelijk online reserveren!

Direct reserveren


21-11-2017
22-11-2017
  • 1Vlot & Prijzen
  • 2Gegevens & Betaling
  • 3 Bevestiging

5 Kampeervlot De Heen