De Wissen

Maascentrum De Wissen

Maascentrum de Wissen is onze eerste locatie buiten de Nederlandse landgrenzen. De regio Maasland vindt u in de groene provincie Limburg, vlakbij de Nederlandse grens. Onthaasten, kuren, shoppen, tafelen en volop genieten van natuur- en cultuurschoon: het Maasland kolkt van de mogelijkheden.

In het Maascentrum De Wissen vindt elke bezoeker alles wat hij of zij zoekt voor een heerlijke vakantie of een boeiende uitstap in het Maasland. 

Wat is er zoal te doen?

In B&B/horeca De Wissen kun je terecht voor een verfrissende pint, een lekkere lunch of dineetje. Wie per fiets het prachtige Maasland wil ontdekken, kan bij Maascentrum De Wissen een fiets huren. Van april tot en met oktober kun je met een elektrisch aangedreven fluisterboot een vaartochtje maken op de Oude Maas. Je glijdt geruisloos over het water met deze eenvoudig te besturen boot. 

Specifieke informatie voor deze locatie

Extra voorpret en een goede voorbereiding beginnen bij de website www.toerisme-dilsen-stokkem.be. Op deze website vind je leuke tips als je de omgeving wilt ontdekken, maar bijv. ook dat het verboden is om te zwemmen op de maasplas Oude Maas waar de kampeervlotten gelegen zijn. Ben je geinteresseerd in hengelsport en wil je eventueel vissen vanaf je vlot? Lees dan verder

De toeristische dienst/onthaalbalie van de kampeervlotten is momenteel verhuisd naar bureelunits op de parking van Maascentrum De Wissen wegens verbouwingswerken. De GPS-locatie blijft hierbij ongewijzigd, nl. Maascentrum De Wissen, Negenoordlaan 2, 3650 Dilsen-Stokkem (B).

LET OP: Gelieve de strikte Covid-19 maatregelen in België na te lezen voordat je gaat logeren op een kampeervlot. De uitgebreide info kan je terugvinden via  https://www.toerisme-dilsen-stokkem.be/doen/outdoorbeleving/waterbeleving/logeren-op-een-kampeervlot .

LET OP: op deze locatie is aankomst enkel mogelijk tussen 14:00 en 16:00. Aankomst na die tijd is helaas niet mogelijk. Uitchecken op deze locatie is voor 10:00 uur. 

Sfeerimpressie

Voorzieningen

  • Informatiepunt
  • Sanitair
  • Bar
  • Sloepverhuur
  • Fietsverhuur
  • Restaurant
  • Wandel- en fietsroutes
  • Recreatiemogelijkheden

Kenmerken

  • 2 Vlotten

Reserveren

Reserve online!

Direct reserveren


Ons online-boekingsproces kent de volgende stappen:
1) Vul bij Reserveringskosten '1' in
2) Bepaal hoeveel nachten u wilt verblijven en vul het aantal vlotten in
3) Komt u met meer dan 2 personen? Dan kunt u hier ook extra personen x aantal nachten bijboeken
4) Bepaal de aankomstdatum, hier ziet u alle beschikbare dagen
5) Selecteer bij tijd "12:00". Later kunt u de verwachtte aankomsttijd aangeven.
6) Vul uw gegevens in en klik op 'nu boeken'. U kunt nu betalen.
7) U ontvangt van ons een bevestiging per email.

* Eén vlot is geschikt voor maximaal 4 volwassenen of 2 volwassenen en 3 kinderen.
* Wilt u meer dan 3 nachten verblijven vul dan ons contactformulier in.
* Per boeking worden € 11,50 reserveringskosten in rekening gebracht.

FaLang translation system by Faboba