Het vlot

DSCF9395

Een vakantie op een kampeervlot is een unieke ervaring. Het kampeervlot bestaat uit een zeer degelijke vlotconstructie. De vlotten zijn 25 vierkante meter groot, met daarop een houten hut van 12,5 vierkante meter. De vlotten liggen meestal op ruime afstand van elkaar, zodat uw privacy is gewaarborgd. Bij de receptie op de diverse locaties kunt u informatie over de omgeving en voorzieningen (fietsroutes, zwemgelegenheden, etc.) verkrijgen. 

BELANGRIJK:

  1. De minimumleeftijd voor het huren van een vlot is 18 jaar.
  2. Op het vlot is het niet toegestaan de barbecuen i.v.m. brandgevaar. Ook open vuur is uit den boze. Op de locatie zelf wordt aangegeven waar u op de wal kunt barbecuen.
  3. Het is heel belangrijk om te weten dat de vlotten in een rustige omgeving liggen. Dit houdt in dat de natuurlijke rust niet verstoord mag worden door menselijke activiteiten. Het gebruik van radio’s is dan ook niet toegestaan. Het spreekt voor zich dat ook andere vormen van lawaai maken, zoals luid roepen etc. vermeden dienen te worden.
  4. Bezoekers (buiten de bewoners van de vlotten om) dienen zich ten alle tijde te melden bij de receptie op de betreffende locaties. Per locatie gelden aparte regels m.b.t. bezoekers. U kunt zich hier voor richten tot de receptie ter plaatse.
  5. Bij drankmisbruik riskeert u het risico dat uw arrangement vroegtijdig ten einde komt.
  6. Een vakantie op een kampeervlot is een avontuurlijke vakantie. Houdt u er rekening mee dat weersomstandigheden voor onverwachte situaties kunnen zorgen.
  7. Houdt u er rekening mee dat de vlotten niet per land te bereiken zijn en dat al het transport via de Canadese kano dient te geschieden. Wij raden u daarom aan om een beperkte hoeveelheid bagage mee te nemen.
  8. Laat absoluut geen zwerfvuil achter.

Het constateren van het niet naleven van de voorschriften, kan ertoe leiden dat het arrangement direct wordt beeindigd met als gevolg dat u het gebied moet verlaten.

FaLang translation system by Faboba